FEM CUINA DE TEMPORADA I DE SENTIMENTS

Al restaurant Mas dels Arcs, tenim més de quaranta anys de trajectòria professional i oferim un servei de tracte proper i familiar

TONI IZQUIERDO

Cuiner

Amb 15 anys vaig entrar a l’escola d’hostaleria a Girona 2 anys i la de Madrid 2 anys més. A través de les escoles començo a fer stages en cuines: La Gavina Hotel a S’Agaró, el Ritz a Madrid, Hotel Maria Cristina de Sant Sebastià, Akelarre a Sant Sebastià, Currito de Sabturro a Suïssa, etc. L’any 1987 amb la meva dona Anna, agafem el negoci familiar i intentem donar un gir diferent, enfocant el negoci amb les noves tendències del moment. Fundem, amb diversos companys el col·lectiu “Cuina De l’Empordanet” del qual he estat com a president 6 anys. En cuina la qualitat dels ingredients és el nostre fort, amb la senzillesa i l’honestedat. Fem una cuina de temporada i de sentiments.
GRÀCIES per compartir taula amb nosaltres.

ANNA MARIA PALACIOS

Cap de Sala

L’Anna és la balança de la casa, sense ella tot això no seria possible.
És la cara més coneguda del Mas dels Arcs. Ella és qui atent quan vols menjar. Porta més de 30 anys en l’empresa. Molts amics i clients de diverses generacions han sigut atesos per ella. Ja quan truquen per demanar taula, la majoria de clients demanen per ella.